fbpx

Partneri kapcsolat Projekt Menedzsment Debrecennel

Miért jött létre ez az együttműködés?

Az elkövetkezendő 8 év új lehetőségeket kínál vállalkozók számára pályázat szempontjából. Cégünk napelem rendszerek teljes körű kivitelezésével foglalkozik, de szeretnénk olyan lehetőséget biztosítani leendő vállalati ügyfeleinknek, amely magába foglalja a pályázatírást és projektmenedzsmentet. Ezzel az együttműködéssel teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani ügyfeleinknek.

Természetesen nem csak a vállalati szférának jelent teljes körű ajánlatot. Lakossági ügyfeleink is előnyét fogják élvezni az együttműködésnek, mert biztosítani tudjuk számukra, hogy mindig értesüljenek meglévő és új támogatási lehetőségekről napelemes rendszerek telepítése esetén.

Partnerünk bemutatkozása:

Horváth Tamás vagyok, 13 éve foglalkozom pályázatírással, projektmenedzsmenttel. Az elmúlt 13 év alatt a ma Magyarországon elérhető pályázati lehetőségek mindegyikével találkoztam, legyen szó egyszerű gépbeszerzésről, vagy kivitelezésről, vagy akár egy komolyabb vállalatirányítási rendszer beszerzéséről, sőt akár kutatás-fejlesztési pályázatról.

2007. júniusában munkavállalóként ismerkedtem meg a pályázatok működésével, azóta is kizárólag ezen a területen dolgoztam több hazai pályázati tanácsadó vállalkozásnak. Ezen idő alatt legalább 500 db pályázat megírásában vettem részt és számos projektmenedzsment feladatot láttam el. Európai Uniós projektekhez kapcsolódóan üzleti terveket, megvalósíthatósági tanulmányokat, projektterveket és hitelkérelmeket készítettem el.

A PMDB Monitoring Kft. és PMDB Pályázat Bt. megalapításával az volt a célom, hogy az évek alatt elsajátított pályázati tanácsadói tapasztalataim saját vállalkozás keretében tudjam hasznosítani.

Jelenleg egy alkalmazottal és két állandó külső pályázatíróval dolgozom együtt.
Pályázatírási és projektmenedzsment tevékenységem során a magas minőségre törekszem, ezért limitáltan vállalom az egy kiírásra benyújtásra kerülő pályázatok számát. Így tudom biztosítani, hogy minden általam elkészített pályázat az ügyfeleim igényeinek megfelelően, és a szabályok maradéktalan betartásával készüljön el, illetve a nyertes pályázat megvalósítása során is kellő odafigyeléssel tudjam végig vinni a projektek elszámolását.

 

Úgy gondoljuk, hogy a Projekt Menedzsment Debrecennel (PMDB) egy hosszútávú együttműködés áll előttünk.

 

 

 

 

 

 

ro_RORomanian